Servis turbina

SERVIS TURBINA:

Servis turbina, sve vrste novih turbina, dvostepeno balansiranje do 250.000RPM, pored ovih usluga od skoro smo u mogućnosti da pružimo usluge kompletnog remonta turbo kompresora.

Servis turbina Union Karic pored osnovne delatnosti ugradnje autogas uredjaja, se bavi i lakim servisom motornih vozila.Posetite nas ako vam trebaju auto gume ulja, filteri, i rezervni delovi.

Servis turbina

Servis turbina UK

Naš servisni centar za ugradnju i servis autogas uređaja Vam nudi najkvalitetniju uslugu ugradnje autogas sistema pod nadzorom diplomiranih inženjera koji će Vam ponuditi ili odrediti najkompatibilniji autogas set za Vaš automobil i ugraditi ga najkasnije u roku od jednog radnog dana od zakazivanja. Za pravna lica koja žele da u svoja vozila ugrade autogas nudimo posebne pogodnosti. Kao zvanični i ovlašćeni distributeri poznatih proizvođača autogas opreme, kao što su AUTOGAZ AC, APOLO, TOMASSETO, RAIL, VALTEK, ATIKER, JLM, PARKER i dr. nudimo Vam uvek dostupnu profesionalnu ugradnju, servis i delove sa garancijom. Trenutno na akciji, po ceni već od 400eur (u din. protivrednosti) možete voziti svoj auto na TNG.

 

LAKI SERVIS VOZILA:

PRODAJA I UGRADNJA: ULJA, FILTERA, UPRAVLJAČKIH, KOČIONIH I MEHANIZAMA TRAPA, PLOČICA, PAKNOVA, RASHLADNIH I KOČIONIH TEČNOSTI…

VULKANIZERSKE USLUGE:
PRODAJA GUMA, FELNI, RATKAPNI, MONTAŽA, SERVIS, BALANSIRANJE…

Telefoni: 011 20 88 477, 011 329 53 35
Dragoslava Srejovića 2c, Karaburma, 11108 Beograd – Srbija

http://www.unionkaric.rs